Welkom op de officiële website van Melissa Skaye. 


Melissa Skaye (1972) is auteur van de VT-thrillerreeks: 

Virtuele tango, Verboden tranen en Verleden tijd

en van de fantasyreeks Jeremy Jago. Boek 1: Het geheim van de Passage, boek 2: De kracht van Assingna, boek 3: De strijd om Gemini en boek 4: De erfenis van Lotus.

April 2017 verschijnt haar thriller In Onschuld en najaar 2017 het 4e deel van de VT-reeks.

Melissa woont samen met haar man en twee kinderen in Hoorn.

Volg Melissa op Hebban!

 

 

 

 

 De thriller In onschuld verschijnt 14 april 2017!

 

Yara de Best is een 31-jarige single, woonachtig in Hoorn, wiens leven op z'n kop komt te staan als ze op een dag wakker wordt in haar eigen achtertuin. Ze is bont en blauw, schaars gekleed en smerig en kan zich niet herinneren hoe ze daar terechtgekomen is. 

Ze komt in contact met Kyle Hendriks, een oude bekende die hypnotherapeut is. Door middel van hypnose komt ze langzamerhand te weten wat haar voor gruwelijks is overkomen. Yara is door een vreemde in het donker gevangen 
gehouden en gedwongen in haar verleden te duiken, terwijl ze het juist al jarenlang krampachtig probeert te negeren. Elke keer als haar ontvoerder Yara door middel van kernwoorden dwingt na te denken, krijgt haar losbandige leven betekenis. 

De sleutel van haar lot ligt in het verleden en hangt samen met haar tot dan toe altijd best bewaarde, grootste geheim.

 

 

 

 

 

 

‘Met deze derde thriller in de VT-reeks zet Melissa Skaye haar sterk stijgende kwaliteitslijn door alsof het de meest normale zaak van de wereld is. ‘Verleden tijd’ blinkt uit door emotionele en psychische lading. Door hun beider getoonde kwetsbaarheid is de ontwikkeling naar warme en menselijke persoonlijkheden bijna groots te noemen. Sanne en Luca zijn niet alleen meer van Skaye maar behoren aan al haar fans toe, de auteur is gewaarschuwd!’- Cees van Rhienen, Thrillzone.

 

'Skaye wordt nog altijd beter! Dit uiterst spannende boek, dat opnieuw verschillende verhaallijnen herbergt, brengt de lezer naar een verrassende ontknoping. Een van de kenmerken van de thrillers van Skaye is het feit dat ze de spanning en onzekerheid heel lang weet vast te houden. ‘Verleden tijd’ wordt met recht een vrouwenthriller van formaat genoemd! Ik ben echter de eigenwijze mening toegedaan dat ook menig man deze thrillers bijzonder zal kunnen waarderen!’- Hanneke Tinor-Centi, recensent en literair agent.

 

'Een typische whodunnit met een ingenieuze plot!' - Biblion.


 

'Skaye karakteriseert haar personages uitstekend evenals hun onderlinge relatie. Zij spreidt hiermee een invoelend vermogen ten toon waar menig auteur nog iets van op kan steken.' - Recensent en literair agent Hanneke Tinor-Centi

'Virtuele tango is een vrouwenthriller van formaat! De prille idylle van de eerste pagina’s slaat snel om in een duistere ongure cliffhanger. De ontknoping volgt op de laatste pagina’s. Daartussen zit een verhaal dat je haren ten berge doet rijzen. De plot is geen sinecure voor de auteur. Skaye slaagt er echter wonderwel in. Virtuele tango is niet alleen omwille van de spanning een meeslepend boek. De personages zijn levensecht!´- Elke Beckers, Vlaamse Bibliotheken. 

'Verboden tranen is onderhoudend, mysterieus en intrigerend. Spannend wanneer de duistere dingen in het heden plots een vrije loop nemen, op weg naar een ontwrichtende uitkomst in een verrassend licht. Prettig lezen, plot vol wendingen die qua logica steek houden en psychologisch goed onderbouwd! - Crimezone.nl 

'Mocht iemand nog beweren dat een tweede boek doorgaans van iets mindere kwaliteit is dan een goed debuut, Melissa Skaye bewijst met ‘Verboden tranen’ juist het tegendeel.' - Cees van Rhienen, Hebban.nl

 

 

 

 

'Jeremy JagoMet vaart geschreven, in een directe stijl en met levendige dialogen.
De karakters van de hoofdpersonages zijn goed weergegeven." - Biblion